Újabb főszereplőt írnak ki a Barátok köztből

2012.06.25. 9:22

Németh Kristóf után az indulás óta stábtag R. Kárpáti Péter is távozik az RTL Klub szappanoperájából.

"A régi karakterek bizonyos fokú folyamatosságot adnak a sorozatnak, de kell a vérfrissítés és az újítás. Egyszerűen András karakterébe tizennégy év után már nehéz újat csempészni, ezért a jövő évben kiírjuk a sorozatból, így még a  nézők hónapokig láthatják, de hogy visszatér-e, azt csak a jó ég tudja. Ez persze azt is feltételezi, hogy nemsokára új szereplők érkeznek" - nyilatkozta a Blikknek Kalamár Tamás, a sorozat produere.

Forrás: baratok.hu"Nagyon sajnáljuk, hogy egy színész elveszíti a társulatát. Egyetértek Péterrel, hogy aki ebben a szakmában van, annak számolnia kell egy ilyen döntéssel. Ennek ellenére tizenöt év után sehol a világon nincsen annyi alapszereplő egy sorozatban, mint nálunk, tehát muszáj lépni. Mint bárki mást, így a színészeket sem kerülik el a változások, a nehézségek. Még akkor sem, ha vannak akik úgy gondolják, hogy burokban vannak" - tette hozzá.

"Abban bízom, hogy a jelenlegi munkáim, mint a Thália Tanoda tanári állása, a nem túl jelentős szinkronmunkák és a színházi megkeresések mellé meglesznek a lehetőségeim, még akkor is, ha a színházi társulati igazolások időszakának már vége" - mondta a lapnak a színész.

Olvasnivaló: R. Kárpáti Péter: Ha a Barátok közt jó, száz évig csináljuk