Nagy Feró elköltözött otthonról, de nem a nő miatt

tested-lelked, Nagy Feró számmisztikai elemzése
Vágólapra másolva!
Az X-Faktor mentora napok óta válogat az énekesek közt az RTL Klub egyik stúdiójában, és őrbottyáni lakos lévén, inkább egy közeli szállóban alszik a későig elnyúló forgatások után.
Vágólapra másolva!

Javában zajlanak az X-Faktor válogatói, a mentorok - pár órát leszámítva - egész nap és este is ott vannak. Nagy Feró még egy szobát is kivett a közelben. "Őrbottyánban lakom, az RTL Klub székháza messze van onnan, még éjszakai, kis forgalom mellett is. Naponta minimum 10-12 órán át tart a válogató, annyian jelentkeztek, és én már az első nap elfáradtam a rengeteg tehetség láttán" - mondta megkeresésünkre.

Fotó: Mudra László [origo]

A Blikk június 25-én lehozott egy képet, ahol az X-Faktor mentora egy ittasnak tűnő, fiatal nőt ölelget: a fotó nem rengette meg házasságát, mint mondta, feleségével harminc éve van együtt. A zenész szerint a lány már a Beatrice-koncert alatt is felmászott a színpadra, ott táncolt, később pedig átölelte és közös fotót, majd csókot akart. Feró belement egy kis játékba - mellesleg az együttes jelen lévő dobosa egyik fia, Hunor volt, míg a banda menedzsere másik fia, Botond.