Búcsúzik a Barátok közt, kitört a nyár az RTL-en

Vágólapra másolva!
A csatorna nyári műsorstruktúrája július 2-ától indul, ekkor nyári szabadságra mennek a Barátok Közt szereplői is.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub július 2-án átt ér a nyári műsorstruktúrára, de korábban, június 29-én már pihenőre mennek a Berényi család tagjai. A 18.30-as Híradó, majd a 19.10-kor kezdődő Fókusz után hétfőn, szerdán és csütörtökön családi mozifilmeket láthatnak az RTL Klub képernyőjén - közölte a tévétársaság. Adásba kerül A három testőr, a Táncoló talpak, a Taxi 2, a Gagyi mami,Az istenük a fejükre estek két része.

Kedd esténként új évaddal - így Magyarországon még nem vetített részekkel - jön a Castle, a Mentalista és a Grace Klinika, míg péntekenként a CSI Miami és a Gyilkos elmék újabb epizódjait követhetik a nézők. Ezen a napon mutatkozik be az RTL Klubon egy új sorozat: a Lasko - Sziklaöklű szerzedes kalandjai, amely a népszerű Cobra 11 alkotóinak nevéhez fűződik.

A nyári műsorstruktúra beköszönte előtt, június 29-én este jelentkezik az RTL Klub új valóságshow-ja, a Házasodna a gazda című műsornak az első epizódja, amelyben a nézők megismerhetik azt a nyolc gazdát, akik Lilu közreműködésével párt keresnek majd.