Három évre vett BL-jogokat itthonra a Sport TV

Vágólapra másolva!
2012 és 2015 között Magyarországon a Sport TV-n lesznek láthatóak élőben a labdarúgó UEFA Bajnokok Ligája legizgalmasabb keddi mérkőzései és döntője.
Vágólapra másolva!

A Sport TV-t működtető Chello Central Europe Műsorszolgáltató Zrt. a magyar OTP Bank Liga és a spanyol Primera División után a világ legerősebb nemzetközi klubsorozata, az UEFA Bajnokok Ligája mérkőzéseinek közvetítési jogait is megszerezte három évre. Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) és a társaság közötti szerződés értelmében 2012. július 1-jétől 2015. június 30-ig a Sport Televízióban lesznek láthatóak az UEFA Bajnokok Ligája keddi játéknapjainak legizgalmasabb mérkőzései, illetve a ránk váró három UEFA BL- és európai Szuperkupa-döntő is.

Málnay B. Levente, a Chello Central Europe Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy a BL 2003 után tér vissza csatornáikra, összefoglalókat és magazinműsort is terveznek az élő meccsek elé, után. A szerződés értelmében a Sport Televíziót illeti meg a keddi első választás, valamint az UEFA Bajnokok Ligája-döntő és az európai Szuperkupa-döntő élő közvetítésének joga, majd műsorára tűzheti a játéknap összefoglalóját.