Rengeteg vér fog folyni az új sci-fiben

battlestar
Vágólapra másolva!
Űrben játszódó, látványos akciósorozaton dolgozik a Starz csatorna. A V sorozat bukása óta nemigen láttunk gonosz űrlényt a képernyőn.
Vágólapra másolva!

Jó hír azoknak, akik a Csillagközi romboló és a Caprica vége miatt búslakodnak: újabb űrbéli kalandokra van kilátás a Starz jóvoltából. A csatornának már a Spartacus-szal nagy sikereket hozó Steven S. DeKnight egy Incursion című akcióthrilleren dolgozik, amelynek központjában egy csapat katona áll, akik űrlényekkel veszik fel a harcot.

A szinopszis szerint minden évad új bolygón játszódna, talán újabb fajok ellen menne a küzdelem. Valóságosnak ható harci jeleneteket és komplex karaktereket, hős nőket és férfiakat ígér a Starz.

Forrás: SyFy

A sci-fik kedvelőinek reményt jelenthet, hogy az ITV Studios America és a HDFilms az itthon Alfa holdbázis címen futott régi, brit sc-fi feltámasztásán ügyködött nemrég (a remake a korábbi, két évadot kapott Space: 1999 után ezúttal Space: 2099 címen futna), aki pedig addig nem bír várni, annak már itt is Tom Hanks animációs sci-fije.