Kárász Róbert amerikai sorozatban vendégszerepel

Kárász Róbert
Vágólapra másolva!
A Mokka műsorvezetője elnyerte a TV2 anyavállalatának nemzetközi díját, emellé kapott szereplési lehetőséget a Minden lében négy kanál című krimisorozatban.
Vágólapra másolva!

A ProSiebenSat.1 minden évben több kategóriában díjazza a cégcsoport dolgozóit: idén Kárász Róbert is megkapta a P7S1 Allstars Awardot a "Társadalmi felelősségvállalás" kategóriában, az Ezer lámpás éjszakája és a Fogadj örökbe egy macit! kampányokért.

TV2

A műsorvezető a díj mellé egy különleges ajándékot is kapott: egy miami utat, valamint egy epizódszerepet a Minden lében négy kanál című sorozatban, melyet a cégcsoporthoz tartozó Fuse gyárt.

"Régi vágyam teljesül azzal, hogy a képernyőn is megmutathatom magam színészként. Talán kevesen tudják, de egy évadot játszottam a Pécsi Nemzeti Színházban, sőt, a színművészetire is felvételiztem. Régóta mondogatom a barátaimnak, hogy jó lenne a Jóban Rosszban sorozatban szerepelni. Ha Amerikában jól teljesítek, remélem lesz helyem Csillagkúton is. Természetesen nem fordítok hátat a műsorvezetésnek, ez csupán egy izgalmas kaland" - mondta Kárász.