Bochkornak helyet keresnek - ki menjen a Mokkába?

Vágólapra másolva!
A Bumeráng jelenlegi formájában és helyén már nem folytatódik, Bochkor Gábort pedig a Blikk már beültette a TV2 stúdiójába.
Vágólapra másolva!

A Mokká-ban folytathatja média-pályafutását a Neo FM rádiósa, Bochkor Gábor - írta a Blikk. A rádiós több szállal kötődik a csatornához, az RTL-től való átigazolása után olyan műsorokban tűnt fel, mint a Csaó Darwin, a Buzera vagy a Megasztár, hol legutóbb zsűritag volt.

A TV2 szerint nincs veszélyben a mostani négyes helye. "A Mokka műsorvezetői nagyon erős csapatot alkotnak, nincs rá okunk, ezért nem is tervezzük, hogy változtatunk a jelenlegi felálláson. Ugyanakkor minden bizonnyal érdekes lenne, ha az egyik legnépszerűbb és legprofibb rádiósnak tartott Bochkor Gábor reggeli televíziós műsorban is köszönthetné a közönséget, így nem kizárható, hogy a jövőben napirendre kerül - reagált a lap megkeresésére Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.

Forrás: tv2.sajtoszoba.tv

Ön kit látna szívesen a (jelenleg műsorsávjában a legnézettebb) Mokká-ban? Maradjon a mostani csapat, jöjjön vissza Havas Henrik is? Írja meg nekünk!