Hullaházból elmegyógyintézetbe került Frances Conroy

Vágólapra másolva!
Frances Conroy a felettébb depressziós Sírhant művek után az American Horror Story első és második évadjában is szerepel.
Vágólapra másolva!

Ryan Murphy, aki a bizarr Kés/Alatt és a jó pár fokkal derűsebb Glee után az American Horror Story-n dolgozott, a Twitteren jelentette be szerdán, hogy Frances Conroy is csatlakozott a stábhoz, az Asylum alcímet viselő második évadhoz, akárcsak Jessica Lange, Zachary Quinto, Evan Peters és Lily Rabe.

Forrás: AFP/Getty Images/Matt Carr

Lange egy apácát alakít az új évadban, Conroy pedig angyal lesz a diliházban. A színésznőnek jócskán jutott nyomasztó szerepekből, mert a Sírhant művek-ben öt évadon keresztül egy temetkezési vállalkozást üzemeltetető testvérpár édesanyját alakította, aki az első részben megözvegyül, majd depressziós lesz, az American Horror Story első szezonjában pedig (vigyázat, spolier!) egy olyan öreg házvezetőnőt, akiről idővel kiderül, hogy eleve halott, mikor a főszereplők beköltöznek a sötét múltú épületbe.

Conroy az HBO borongós, drámai sorozata és a horrorszéria mellett vidámabb munkákat is kapott, szerencséjére, szerepelt az Így jártam anyátokkal című komédiában és a Happy Town-ban is.