Lasszója után nyúl a Csodanő

csodanő
Vágólapra másolva!
Egy éve elhalt a feltámasztási kísérlet, most az NBC után a CW csatorna lát fantáziát a képregényben született Wonder Woman feltámasztására.
Vágólapra másolva!

A 2011-2012-es tévés évadra tervezett Wonder Woman-projekt előbb elhalni látszott, de az NBC végül berendelte David E. Kelley sorozattervét. A pilot azonban nem volt elég erős, a sorozatterv bukott. Akkor David E. Kelley írta a pilotot, Jeffrey Reiner rendezte, Adrianne Palicki alakította a viharban is jól simkelt Diana Themyscirát.

Most a vulture.com arról ír, hogy a CW, a Warner Bros. TV és DC Comics kitalálta, miképp lehet elővenni a karaktert úgy, hogy ne mindenki a korábban látott tévésorozatban látotthoz hasonlítsa. A terv szerint eredettörténet lesz, arról szól majd, miképp lett lasszós, különleges képőességekkel bíró nővé Wonder Woman. A sztorin a lap szerint Allan Heinberg dolgozik, aki írt már képregényt, producerként és íróként pedig több sorozatnál (Szívek szállodája, Grace klinika) megfordult.

Wonder Woman a DC Comics képregényhőse volt, 1941 decemberében jelent meg először nyomtatásban. Később animációs sorozat készült róla, és élő szereplős szériát is forgattak, Lynda Carterrel főszerepben, 1975 és 1979 között.