A Story4 és a Digisport közvetíti az Európa Ligát, a Videoton meccseit

Vágólapra másolva!
A következő három idényben a Story4 és a Digisport közvetítheti a labdarúgó Európa Liga mérkőzéseit.
Vágólapra másolva!

Az UEFA bejelentette a 2012-2015 közötti labdarúgó Európa Liga magyarországi médiajogaira vonatkozó megállapodásokat: a médiajogokat a Story4 és a Digi Sport kapta meg. Előbbi tulajdonosan, a Sanoma Digital Media Zrt. minden játéknap legjobb élő UEFA Európa Liga mérkőzésének közvetítésére vonatkozó jogot szerezte meg: a találkozókat a társaság fő csatornáján, a Story4-en sugározzák majd. Az élő közvetítéseket a további mérkőzések összefoglalói követik.

Az UEFA-val kötött megállapodás értelmében a Story4 választhat elsőként az Európa Liga aktuális fordulóiból, így természetesen az egyetlen főtáblára került hazai csapat, a Videoton találkozóit is közvetíti. A Videoton szeptember 20-án kezdi meg szereplését a csoportkörben.

A Story4 az összes jogot platform-semleges alapon kapta meg: a közvetítés joga az interneten a www.storytv.hu oldalon és mobil hálózaton történő közvetítésre is érvényes. Idén hat alkalommal, csütörtök esténként, várhatóan 21 órakor kezdődnek majd az Európa Liga mérkőzései.