Imádják a magyar tévézők az ordibáló szomszédokat

a gyanú árnyékában
Vágólapra másolva!
Egy ideje az RTL estéinek meghatározó műsora az amatőr szereplőkel felvett scripted reality, A gyanú árnyékában: szeptember 19-én is nagyobb közönségaránya volt, mint a Barátok közt-nek.
Vágólapra másolva!

A gyanú árnyékában már tavasszal is szép nézettséget szállított a kereskedelmi célcsoportban, de az új évadban különösen erős: szeptember 19-én is nagyobb közönségaránya volt, mint a Barátok közt-nek. A balhézó szomszédokról, áldozatnak tűnő gyerekekről, gyámhatóságról szóló epizód 34,6 százalékkal ment, nem volt más műsor a magyar tévékben tegnap este, mely ennél jobbat szállított volna. A Fókusz alatt 26-ra, majd a Barátok közt alatt 32-re nőtt az RTL közönségaránya: a Dallas bő 23 százaléka ehhez képest gyengének tűnik, de így is verte Doktor House-t és a Született feleségek-et.

Forrás: RTL

A dokurealitynek is hívott, előre megírt forgatókönyvvel, amatőr szereplőkkel készülő, gyakran valódi, megtörtént drámákat eljátszó műsortípusra a TV2 is rámozdult, hamarosan indul a csatornán a Családi titkok. Vonatkozó cikkünket, az egymást másoló tévékről itt találja.