Jól eldugták a legszebb magyar sorozatot

átok
Vágólapra másolva!
Az M1-en harmadik évaddal folytatódott a Mátyássy Áron családi drámája, az Átok: százezres nézettséget hoz a közszolgálati tévének.
Vágólapra másolva!

Kevéssel este 11 előtt kerül adásba az átok harmadik évadja, ez is magyarázat lehet a gyengébb nézettségre, mindenesetre a visszatérés után kerek 100 ezren követték, szeptember 24-én, az új évad második részét pedig 101 ezren nézték az AGB mérése szerint. Ez a 4,5% körüli közönségarány alatta van az M1 átlagának, ahogy a fiatalabb nézőknél mért 2-2,3 sem acélos, de ez nem a minőség kritikája, hiszen a jelenleg az Átok a legszebben fényképezett magyar sorozat.

Forrás: MTV

A forgatás 2012 júliusában ért véget, a sorozat sztorija egy évvel a korábbi események után zajlik. Luca (Németh Alexandra) egyéves párizsi tanulás után hazatér a balatoni házba. Apja, Marci (Hevér Gábor) izgatott, mivel lánya ekkor fog először találkozni a barátnőjével. Feltűnik Kata (Szamosi Zsófia), Marci volt párja, aki megcsalta férjét a második évadban, és ez elég is egy újabb családi konfliktushoz. Visszatért a sorozatba Gáspár Tibor, szerepet kapott Földes Eszter - ő az új asszony a háznál. Míg korábban főképp érzelmek domináltak, ezúttal több az akció, a Vilmányi Benett alakította Csaba is bajba keveredik, amikor egy raktárat pakolna ki két barátjával, hogy szert tegyen pár láda mobiltelefonra.

A rendező, Mátyássy Áron itt mesélt az [origo]-nak a sorozat forgatásáról.