Nyolc hónapja józan a Jersey Shore szereplője

jersey shore
Vágólapra másolva!
Indul a több országban is lekoppintott Jersey Shore utolsó évadja az USA-ban: Mike "The Situation" Sorrentino  büszként jelentette be, hogy nyolc hónapja tiszta.
Vágólapra másolva!

A neves taplóreality, az MTV Hungary adásában is megtalálható Jersey Shore egyik főszereplője, Mike "The Situation" Sorrentino Ellen DeGeneres műsorában elmondta, hogy sikeres volta rehab, nem iszik, nem szed fájdalomcsillapítókat nyolc hónapja. "Erősebb vagyok, mint korábban, és egészségesebb, mint 21 éves korom óra bármikor" - közölte.

Az utolsó évadot október 4-én kezdi az amerikai MTV, de ez tényleg a végjáték, mert augusztus 30-án bejelentette a tévétáraság, hogy lezárja a nem épp túlművel amerikai-olasz fiatalokkal felvett szériát. A reality annyira sikeres volt, hogy több országban készült lokális verzió: itthon Aranypart címel ment a Viasat3-on.

Sorrentino 2004-ben még táncosként kereste kenyerét, 2010-ben pedig már a Dancing With The Stars-ban is megmutatta magát. Idén a brit Celebrity Big Brother is szemet vetett rá, el is fogadta a meghívást.