Miért nem mutatta Hernádi Judit lányát az X-Faktor?

hernádi judit
Vágólapra másolva!
Bejutott a tábor-fázisba Tarján Zsófia, de onnan már nem ment tovább a mentorok házába - és nem is mutatta a tévé. Az RTL szerint nincs semmi különös abban, hogy nem került képernyőre, mert rajta kívül nagyon sok továbbjutót sem mutattak, ugyanakkor egy tévécsatorna ritkán hagy ki olyan ziccert, hogy országosan ismert színművész gyerekét adásba tegye, ha tehetségkutatójában indul.
Vágólapra másolva!

"Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak a táborral kapcsolatban, nagyon sokat tanultam a műsorból. Én hálás vagyok azért, hogy ott lehettem, azonban én nem vagyok abba a közegbe való, az túl mainstream, és nekem fontos, hogy élő zenészek álljanak mögém. Az X-Faktor-ban kifogásolták mozgásomat, mondván, úgy mozgok, mint egy dínó, ez is igaz - egy kicsit. A zenei részére azt mondták, hogy jól megoldottam, azonban még kell egy kis idő, hogy feldolgozzam ezt az egészet. Tisztában vagyok vele, hogy nem nyújtottam százszázalékos eredményt" - nyilatkozta az RTL-nek Tarján Zsófia.

Hernádi Judit lánya számára nem új jelenség a média figyelme, mert mint mondta, mindig szóba került az, hogy ő kinek a lánya, függetlenül attól, hogy zenekarral vagy szólóban lépett fel valahol. "Amikor először láttam, effektíve hörgött egy death metal együttesben" - emlékezett róla Hernádi Judit, aki szerint lánya azonban sokat fejlődött, és azóta több műfajban is kipróbálta magát.

Furcsa azonban, hogy egyik adásba sem került be, pedig a lapok foglalkoztak vele, és nem jellemző a tévékre, hogy kihagyjanak olyan ziccert, mint betenni a műsorba egy ismert zenész, színész, celeb gyerekét - ami egyértelműen nézettségnövelő faktor. A Fókusz-nak nyilatkozó Kolosi Péter programigazgató szerint abban, hogy legutóbb a képernyőn nem kapott egy percet sem a lány, semmi meglepő nincs. "Ez szerkesztői döntés, bármely más, külföldi X-Faktor-ban is előfordul, hogy a táborba eljutók nem kapnak adásidőt, nem fér be mindenki" - magyarázta.