Csobot Adél: Meggyőztem az ellentábort

Vágólapra másolva!
Nem sok magyar előadónak van több tucat rajongói csoportja a Facebookon, de az X-Faktor egyik legellentmondásosabb, legmegosztóbb személyiségét legalább félszáz támogatói oldal népszerűsíti.
Vágólapra másolva!

"Remélem, sikerült meggyőznöm az ellentábort is arról, hogy van itt helyem. A mentoroktól elismerést kaptam, nekik tetszett a dalom. Korábban hibáztam, de minden ember hibázik, az éneklésben pedig fejlődnöm kell. Miklóssal nagyon jó együtt dolgozni, összhangban vagyunk, élvezem vele a munkát. Akármilyen probléma felmerül, mindig van tanácsa" - magyarázta Csobot Adél a Cool tévé X-Faktoros kísérőműsorában, az After X-ben. Úgy tűnik, szingli: "Szilárddal semmi extra nincs, barátok vagyunk, ahogy eddig is. Itt volt a stúdióban, örültem, hogy eljött megnézni, nekem is szurkolt."

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Csobot Adél népszerű a Facebookon is, nem sok hazai popsztárnak van több tucatnyi rajongói oldala. Ő ugyan csak pár hete tűnt fel a hazai képernyőn, de van fanklubja 4500, 3500, 2300 rajongóval is, miközben a pár száz vagy néhány like-olót felvonultató oldalak száma legalább ötven (közvetlenül az első élő show utáni adatok). Olyanok is akadnak, akik nem kedvelik az erdélyi lányt: a "Csobot Adélt mutogassák cirkuszban, ne az X-Faktor-ban!" 1300 követővel bír, a "Szavazzuk ki Csobot Adélt" pedig 2300-nál tart.