1,8 millióan néztek bele az észt-magyar meccsbe

Vágólapra másolva!
A pénteki világbajnoki selejtezőt közvetítő M1 csatornát a vb-selejtező alatt a tévézők 15 százaléka követte: ennél jobb eredményt hozhat a magyar-török.
Vágólapra másolva!

Az M1 az észt-magyar válogatott mérkőzéssel 14,6%-os közönségarányt ért el, és 1 millió 785 ezer tévéző nézett bele legalább egy percre a meccsbe. A nézettség jobb is lehetett volna, de épp ekkor indult a Voice a TV2-n: a műsorról itt, annak nézettségéről pedig itt olvashat.

A magyar válogatott legközelebb kedden, továbbjutás szempontjából sorsdöntő mérkőzésen fogadja a török nemzeti tizenegyet a Puskás Ferenc Stadionban. A mérkőzés 20.15 perces kezdettel látható az M1-en. A stúdióban Bobák Róbert elemzi a találkozót Mészöly Kálmán korábbi szövetségi kapitánnyal. A találkozó kommentátora Knézy Jenő, a pályaszéli riporter pedig Menczer Tamás lesz.

A magyar- török vb-selejtező a rádióhallgatók is figyelemmel kísérhetik. A Kossuth Rádió 21.30 perckor élőben közvetíti az összecsapás második félidejét. A rádiós kommentátorok Novotny Zoltán és P. Fülöp Gábor lesznek, a pálya széléről Szabó Szilárd jelentkezik.