Doktor House igazán jó parti

Vágólapra másolva!
A Forbes magazin számításai szerint Hugh Laurie a második legjobban fizetett sorozatszínész. A lista élén egy éve Ashton Kutcher áll.
Vágólapra másolva!

Rendszeresen közölnek a lapok különféle kereseti listákat, de a Forbes általában irányadó, keveset téved ilyen témában. A legutóbbi kiadványban Ashton Kutcher vezet, évi 24 millió dollárral, ami nagyjából 5 milliárd 97 millió forint. A Két pasi - meg egy kicsi-be Charlie Sheen kirúgása érkezett színész anyagilag aligha bánta meg a váltást, ennyi pénzt ugyan össze lehet szedni szorgos munkával, mozifilmekkel, A kategóriás sztárként, de a tévés szerződés állandóságot és biztonságot jelent.

Forrás: AFP/Jeff Pachoud

Hugh Laurie évi 18 millió dollárral második a listán, de mivel a sorozat véget ért, jövőre erősen megcsappannak bevételei. Ray Romano szintén 18 milliót kasszíroz, Alec Baldwin pedig 15 millióból gazdálkodhat, akárcsak az NCIS-es Mark Harmon. Tim Allen a következő, évente 14 milliót tehet el, Jon Cryer pedig féltékenyen figyelheti a vele komédiázó Kutchert, mert a Forbes szerint 13 milliót keres.