A nap sorozatképe: szőke sportlady a strandon

sorozatkép
Vágólapra másolva!
Naponta egy képet mutatunk tévésorozatokból, olvasóinknak csak a széria címét kell beküldeniük, hogy részt vehessenek a játékban, és tévés, sorozatos ajándékokat, DVD-ket, könyveket nyerjenek.
Vágólapra másolva!

Az animációs sorozatot világszerte vetítik, itthon is látható. Seth MacFarlane, Mike Barker és Matt Weitzman műve 2005-ben indult, a konzervatív amerikai tévézők társasága, a Parents Television Council többször is kikelt ellene szabadszájú szövegei, szexuális tartalma vagy épp az erőszak ábrázolása miatt. Számos díjra jelölték, 7,1 milliós nézettsége ugyan a hetedik évadra leesett 5 és félre, de még így is sikernek számít. Mi a címe magyarul?

Forrás: spoilertv.com

A megfejtést erre az e-mail címre kérjük, "A nap sorozatképe" megjelöléssel. A helyes megfejtést beküldők között zenei cédéket, sorozatos könyveket, hűtőmágnekeseket és noteszeket sorsolunk ki, három csomag készül. A Bosszú és az Egyszer volt, hol nem volt sorozathoz köthető ajándékokat Merlin Communications Magyarország Kft. ajánlotta fel.

Jelenleg a tizedik forduló zajlik, a következő sorsolás szeptember 29-én lesz. A nyertesek neve másnap olvasható lesz a tévérovatban, a sorsolásban szerencséseket az [origo] e-mailben értesíti, a csomagot postázza. A játékban az Origo Zrt. dolgozói és családtagjaik nem vehetnek részt.