Nem választhatta saját dalait az X-faktoros kieső

X-faktor, PJZ rapduó, a tehetségkutató második kiesője, mentoruk, Nagy Feró táncdalénekes
Vágólapra másolva!
A Nagy Feró által felkészített három csapatból elsőként a PJZ esett ki az RTL Klub tehetségkutatójából. Klipet szeretnének, haknizásból akarnak megélni, és sajnálják, hogy nem jöhettek saját számokkal.
Vágólapra másolva!

Legutóbb a PJZ esett kis az X-Faktor-ból, a rapper duó így is sokak szerint túlteljesített, mert egy dalversenyben jutottak be a legjobb a 12-be, jóformán hang nélkül. "Bizonyára feltűnt, hogy a Tűzön-vízen át nótánk óta nem azt énekeltük, amit mi akartunk. Azért történtek így a dolgok, mert a saját dolgainkat már nem engedték a tévében, mert új dallamokat vártak el tőlünk, hogy azokkal is bizonyítsunk. De mindent megpróbáltunk megtenni, hogy ezekből a nótákból száz százalékot hozzunk ki" - magyarázták a fiúk a Blikk csetelőinek.

"Nem voltunk tisztában azzal, hogy mivel jár egy ilyen műsor. Ez olyan, mint amikor egy kisgyerek először jár az utcán. Itt kell megmutatni, mennyire más egyéniség vagy. Ez a műsor átváltoztatja az agyad... és az ember agya akkor áll normálisra, amikor véget ér a show" - tették hozzá.

rtlklub.sajtoklub.tv

Felvették a kapcsolatot LL Juniorral, Nagy Ferótól további segítséget várak, a Tűzön-vízen át című dalukból pedig klipet szeretnének készíteni. A show folytatásában Fehér Zoltánnak drukkolnak, de mint mondták, "Oláh Gergő is nagyon ott van."

Friss: Betörtek az X-Faktor szereplőjéhez