Hogyan tér vissza a villámsújtotta Tamás atya?

tamás atya, jóban rosszban
Vágólapra másolva!
Pár másodpercre megjelent a pap szelleme a Jóban Rosszban sorozatban, de alighanem ennél trükkösebb megoldást találnak a készítők, hogy visszahozzák Száraz Dénest.
Vágólapra másolva!

A TV2 szappanoperájának egyik hosszú szála volt a Betty és Tamás atya közti románc, amely során a pap hosszan vívódott, a szerelem és Isten közt próbált választani. A forgatókönyvírók egy villámcsapással tüntették el az atyát, mert azt a sokan szenvedett karaktert - abban a formában - állítólag már nem lehetett tovább használni.

A pénteki rész végén visszatért, mint a Szabó Zsófi alakította karakter lelkiismerete, vádlón, szomorúan nézett, miközben a lány részegen épp mással enyelgett. Ez valószínűleg nem az a visszatérés volt, amit beharangozott a producer: Nagy Tamás ugyanis az [origo]-nak elmondta, hogy hosszan dolgoztak azon, hogy visszajöjjön a színész, és remek, eredeti, ugyanakkor meglepő fordulat várható, azaz nem egy eltűnt ikertestvér bukkan fel.

Forrás: tv2

A mostani a nagy visszatérésnek csak előszele: ön szerint hogyan tér vissza Száraz Dénes? Marad a karaktere, kap újat? Ha újat kap, akkor mivel magyarázzák a hasonlóságot? Ha marad Tamás atya, akkor miképp lehet meg nem történtté tenni a villámcsapást? Írja meg nekünk, a legjobb ötletet tévés ajándékcsomaggal, DVD-vel, könyvvel jutalmazzuk.