Elindította két új csatornáját a Digi TV, eltüntettek két Discovery-tévét

Vágólapra másolva!
Bár november 1-jén kellett volna indulniuk, bő hetes késéssel elrajtolt a Digi két új tévéje, a Digi Life és a Digi World, tudta meg az [origo]. Két Discovery-tévé viszont kikerült a kínálatukból.
Vágólapra másolva!

A Digi Film október utolsó napján, pár órával a tervezett rajt előtt indult el, de a Digi másik két bejelentett csatornája mégsem startolt el november 1-jén: erre bő egy hetet kellett várni. Noha a médiacég honlapján erre semmi nem utal, a Facebookon bejelentették, hogy már fut a Digi World és a Digi Life nevű tévéjük is. Szerdán még csak a HD-verzió indult el, a műholdas és a kábeles nem, péntek óta viszont a kábeles kínálatban is szerepel mindkét tévé.

A Digi Film analógon november 30-ig a Digi Mini, vagy ennek hiányában a Digi csomagban van, december 1-től pedig fizetős lesz. A World és a Life pedig mind kábelen (digitálisan), mind műholdon a Digi csomagba került - tudatta a cég a közösségi site-on.

Mint korábban megírtuk, a Digi nem tudott mindenben megállapodni a Discoveryvel, így a Discovery World és Science csatornák kikerültek a kínálatból, ezek pótlására hozta be a tévétársaság a Romániában már üzemelő tévéit. A Facebookon a témában csak annyit írnak, hogy "tárgyalásokat folytatnak a Discoveryvel megszűnő szerződés hosszabbításáról."