Ifjabb Zámbó kiszökött egy idegcigire

légy képben, Kiderült a titok: ki ad erőt az X-Faktor versenyzőjének, Zámbó Krisztián
Vágólapra másolva!
Újabb kört ment az X-Faktor-ban Zámbó Krisztán, akit ezúttal a feltűnően visszafogott mentorok sem bántottak: a hamis hangok helyett inkább udvariasan csak energiaszintről és dinamikáról papoltak, mintha a főszerkesztő vagy a producer megkérte volna őket, hogy csak a jót vegyék észre ezen az estén.
Vágólapra másolva!

"Szokatlan volt, hogy a mentoroktól most jót kaptam, ez egy feltöltő dolog volt. Előtte egy utolsó cigire, egy idegcigire kimentünk Dáviddal, arról beszélgettünk, hogy nagy barátságok alakultak ki, halál frankón. Én jóban vagyok mindenkivel, bár nem volt ez mindig így. Arról beszéltünk, hogy élvezni kell ezt az egészet, mert akárhogy is lesz, életünk legnagyobb élménye volt, hogy itt lehetünk" - nyilatkozta Zámbó Krisztián a show után.

"Mindenkin nagy nyomás van. Azért vagyok még mindig itt, mert tényleg igyekszem, hogy bennmaradhassak. Azok miatt, akik nem szeretnek, azokért nagyobb bennem a harc" - mondta az After X című műsorban. Mint kiderült, a nagymama dobta be neki a mackót, amit később szorongatott, barátnője pedig kikészíti idegileg minden élő műsor előtt.

Forrás: rtlklub.hu

Még hat énekes és egy csapat küzd az X-Faktor harmadik hazai szezonjában, és a mezőnyben van még Zámbó Jimmy fia is, akiről sokan úgy tartják, hogy nem kvalitásai, hanem apja rajongói miatt került be a tizenkettes mezőnybe. Bár az adatok nem publikusak, Krisztán nem került még párbajhelyzetbe, azaz az eddigi öt élő show során egyszer sem volt a két legkevesebb voksot kapott előadó közt.

Néznivaló: Puszik és fintorok - képek az X-Faktor kulisszái mögül