Nem bír leszakadni a Mónika Show-ról az RTL Klub

erdélyi mónika
Vágólapra másolva!
A szerencsésen kimúlt  délutáni talkshow-ban - akárcsak a Balázs című műsorban - rendszeresen összeeresztett a csatorna celebeket ingyen vagy némi készpénzért pocskondiázó civileket utálatuk állítólagos tárgyával. Az RTL egy új műsorában az X-faktoros előadók fejét helyezi a színes vurstli céllövöldéjének hurkapálcikáira.
Vágólapra másolva!

"Nem bírod a rekedtes baritont? Képtelen vagy nevetni Stone poénjain? Már a Kőszikla puszta jelenléte is idegesít, az pedig különösen bosszant, hogy szerinted nála sokkal jobb énekesek estek már ki a versenyből? Netán a kedvenced is Stone vágta haza? Legszívesebben jól beolvasnál neki és rajongóinak? Akkor ne tétovázz: jelentkezz az RTL Klub egyszeri és megismételhetetlen talkshow-jába, és legyél Te a legelszántabb és legismertebb kritikusa!" - hallható a tévében a felhívás, olvasható a Facebookon a szöveg.

"Minden szombaton nézed az X-Faktor-t és hétről-hétre azon bosszankodsz: hogyan kerülhetett a döntőbe Szabó Dávid? Végképp nem érted, mit keres a nézők által legjobban kedvelt hat énekes között? Minden produkciója közben úgy érzed, legszívesebben jól beolvasnál neki, és rajongóinak? Akkor ne tétovázz!" - áll a szöveg a fenti mellett, azaz a csatorna arra készül, hogy visszahozza a régi Mónika Show remek, kedélyes hangulatát, amikor nem túl iskolázott emberek felállva fröcsögtek-hörögtek mindenféle szitkokat a behívott tévés személyiségnek, zenésznek, színésznek - majd ha leállt a kamera, alázatosan bocsánatot és autogramot kértek tőle a folyosón. A műsort persze nem Erdélyi Mónika (a képen) vezeti majd, ő a TV2-csoporttal áll most szerződésben.

Forrás: RTL Klub

A Mónika Show, amelynek jellegzetes hangulata a jelek szerint továbbra is tetszik az RTL-nek, 2001-ben szűnt meg. Az ORTT által többször is büntetett műsor kilenc évig futott, műsorsávjában - önismétlő témái ellenére - sokáig legyőzhetetlen volt. 2001 májusában indult, ősztől pedig már verte a TV2 műsorait abban a sávban, így előbb több telenovella (Lucecita, Fiorella, Szeretni beindulásig) kapott ki nézettségben, majd Liptai jött, de a Claudia című talkshow sem volt elég acélos. A Melrose Place sem volt érdekesebb, mint az RTL-es családi perpatvarok, de Yago, majd Katalin bírónő is hiába próbálkozott.

2003 őszére végre lett ellenfél, Betty, a csúnya lány szorongatta, győzte le, és a Bűbájos boszorkák is megverte többször Mónikát 2005-ben, de ezek elfogytak, és folytatódott a diadalmenet. Vert mezőnyben maradt a Smallville, a Jóbarátok, a Hetedik mennyország, a Lisa csak egy van, az Everwood. Doktor House és Született feleségek ismétlések is mentek ellene, hiába, ahogy Monk vagy az NCIS korábbi epizódjai miatt sem kattintott át sok százezer ember, ahogy a Cápák című vetélkedőt is verte az RTL-es talkshow.