Éden Hotel: van esély a folytatásra

Vágólapra másolva!
Tavasszal már aligha tér vissza a Viasat3 valóságshow-ja, de azon dolgoznak a cégnél, hogy összejöjjön a következő évad 2013 őszére.
Vágólapra másolva!

"Az már körvonalazódni látszik, hogy a jövő év tavaszán nem fog adásba kerülni az Éden Hotel 3. évada. Célunk az, hogy minél előbb folytatni tudjuk az Éden Hotel-t, erre legkorábban a 2013-as év második felében kerülhet sor" - válaszolták megkeresésünkre a Viasatnál. Korábbi években január és március közt forgatott a Viasat3 és a Mastiff Hungary Kolumbiában és Mexikóban, a stáb hónapokkal előre tudta, hogy utazik - ennek a szervezkedésnek most nem sok jele van.

Forrás: Viasat3

Az [origo] információi szerint egy évad költsége 4-500 millió forint közt van, ezt nehéz kigazdálkodni egy olyan tévés piacon, ahol a korábbinál sokkal gyérebb a szpotbevétel, és ahol kevés szponzor képes beszállni nagyobb összeggel egy-egy realitybe. A korábbi két évad bőven a csatorna átlaga fölött teljesített nézettségben, a záróbulikra pedig tömegek próbáltak bejutni, százméteres sort képezve az utcán - a csatornának jelenleg nincs olyan műsora, amely ennyi embert megmozgatna.

A formátum Skandináviában nagyon népszerű, de forgattak belőle az oroszok is hosszabb verziót. Dániában kilenc évad ment le, a norvégok, svédek négy szezont láttak a tévében.

Olvasnivaló: Horváth Éva az Éden Hotelről