Ha nem vigyázunk, az RTL Klubon jövőre is házasodik a gazda

Vágólapra másolva!
A teljes lakosságnál az épp tévézők harmada követi a Házasodna  a gazda című falusi-romantikus párkereső műsort, ami jócskán emeli a csatorna átlagát: ilyen számok mellett újabb évad jöhet jövőre. A listákat továbbra is az X-Faktor uralja, a Voice most csak 11. lett az összes nézőnél - célcsoportban azért valamivel előbb végzett.
Vágólapra másolva!

18-49

A 18-49-es célcsoportban 19,5 százalékon volt múlt héten az RTL Klub, a TV2 13 alá csúszott, a középmezőnyben pedig a Film+, a Cool és a Viasat3 is nézettebb volt (ebben a sorrendben), mint az M1. A közmédia egyes csatornája továbbra is gyenge tehát az ötven alatti felnőtt nézőknél, most is 4 százalék alatt maradt. A reklámozóknak fontos célcsoportban az első tíz helyből kilencet vitt el az RTL Klub, a TV2 csak a Voice-szal tudott felmutatni egy negyedik helyet. A fiatalabb nézőknél megint az X-Faktor nyert, a Barátok közt és a Dr. Csont is több nézőt vonzott, mint a péntek esti dalverseny.

Teljes lakosság

Az év 49. hetében 20,13 százalékával az RTL Klub nyert, a TV2 szokás szerint második lett, 14,54 százalékkal, az M1 pedig 7,9-cel harmadiknak futott be. A teljes lakosságnál valamivel jobban áll a TV2, ugyanis itt már két helyet is elvitt a top 10-ből - a másik nyolc persze az RTL Klub műsorainak jutott. A már említett X-Faktor és Barátok közt mellett az élmezőnyben van a Híradó, a Fókusz és A kód, de szeretik a tévézők a Házasodna a gazda című realityt és a Cobra 11-et is, amely újfent a legnézettebb heti sorozat lett. A Családit titkok legnézettebb része hozott ugyan majdnem egymillió nézőt, de tette ezt a kiemelt, este fél nyolcas sávban - miközben A gyanú árnyékában, hasonló tartalommal, közel 1,2 millióra volt képes 17.20-tól.

Top 20, teljes lakosság

Forrás: agb

Minden műsor a legnézettebb részével szerepel
Forrás: Nielsen Közönségmérés