Kiderült, kit vitt ki a biztonsági ember az X-Faktorban

Vágólapra másolva!
A harmadik X-Faktor fináléjában egy túl izgatott állapotba került nőt kellett levinni a színpadról, rögvest az eredményhirdetés után. Az internetezők találgattak, ki lehetett - hétfő reggel kiderült, hogy a nyertes sógornője pogózott vidáman a kamerák előtt.
Vágólapra másolva!

A vasárnapi X-Faktor döntője végén, rögtön az után, hogy Ördög Nóra világgá sikította a nyertes, Oláh Gergő nevét, egy ünneplő fiatal nő rontott a színpadra, takarva a főszereplőket. Őt egy biztonsági ember azonmód elkapta és kivezette - az RTL Klub hétfő reggeli műsorában pedig kiderült, hogy a nyertes feleségének húga volt, aki megmámorosodott egy pillanatra.

Oláh Gergő a Reggeli - Csak csajok-ban elmondta, hogy hajnalig buliztak, keveset aludt, és még mindig nem tudta feldolgozni az estét. Mentoráról csak jót szólt ("Geszti Péter minden kis részletre figyelt, hogy nekem jó legyen"), továbbá jelezte, hogy Budapestre költözik a családjával, albérletben fog lakni.

Forrás: rtl klub

A második és a harmadik helyezett is kapott pár mondatot a műsorban, Antal Timi a Zeneakadémiára jelentkezik jövőre, Csobot Adél pedig boldog, hogy végre hazamehet, amúgy az érettségire készül majd. Mindkét lány Budapestre költözik a karrierje érdekében.

Olvasta már? Malek Miklós kiszáll, nem lesz többet mentor