Radics Gigi nem tudta, hogy indul az Eurovízión

sztárok, Anyagilag támogatja családját Radics Gigi
Vágólapra másolva!
A Megasztár hatodik sorozatának győztesét menedzsere és kiadója nevezte be A Dal című műsorba. A Blikk szerint a szakma háborog, állítólag több induló szerint le van osztva, hogy Radics utazik majd a dalversenyre.
Vágólapra másolva!

Radics Gigi menedzsmentje szerint az énekesnő csak nemrég tudta meg, hogy indulni fog A Dal című dalversenyben, amely az Eurovíziós Dalfesztivál hazai előszobája. "A menedzsment és a kiadó közösen nevezte be az Eurovíziós Dalfesztiválra Gigit, akit ezzel a meglepetéssel köszöntöttünk karácsony alkalmából" - nyilatkozta a Blikknek Sárdi Mariann menedzser.

Fotó: Mudra László [origo]

A lap ugyanakkor arról is ír, hogy sok énekes háborog, mert úgy tudják, hogy le van pacsizva a hazai kvalifikációs rendszer, és mindenképp Radics nyer majd. Az MTVA annyit közölt a lappal ahogy tavaly, úgy az idén is nyílt lesz a versengés. "Minden neves és kevésbé ismert zenei előadó pályázatának nagyon örülünk, hiszen már most rekordszámú nevezés érkezett A Dal-ra, amely február másodikán indul az M1-en. De természetesen a verseny a nyílt, hiszen a zsűri és a közönség szavazatain együttesen múlik, hogy ki utazik el májusban Malmőbe. Akik mostanában eszmélnek, azoknak jó hír, hogy december 31-én éjfélig az MTVA székházában akár személyesen is leadhatják pályaműveiket" - közölte Lencsó Rita, az MTVA kommunikációs vezetője.