Dramaturgiai okból szűnt meg Berényi András

sztárok, Nyilvánosságra hozta kirugásának történetét a Barátok közt színésze, R. Kárpáti Péter
Vágólapra másolva!
Jó nézettséget hoz egy beharangozott haláleset, az utána következő epizódokat is sokan követik: ez is közrejátszott abban, hogy kiírták az alapszereplő R. Kárpáti Pétert az RTL Klub szappanoperájából.
Vágólapra másolva!

Január 2-án már nem tért vissza Berényi András a képernyőre, karaktere meghalt a Barátok közt-ben. "A szakmában ezt úgy mondják, hogy dramaturgiai okokból szűnök meg. A kollégáim természetesen próbáltak vigasztalni. Ők is tudják, hogy a sorozatszínészi állás nem nyugdíjas állás. Korábban sokszor eljátszottunk a gondolattal, vajon hogy történhetett egy-egy karakter kiírása: lehet, hogy egyenesen az anyacégtől jön egy ember, aki semmilyen érzelmi kapcsolatban nincs a sorozattal. Leül és megnéz néhány epizódot, majd dönt. Szerintem egy haláleset kiemelkedő nézettséget produkál" - mondta a színész a Borsnak.

Forrás: baratok.hu

"Többször elmondtuk már, hogy a sorozat az életet mintázza, ahol szintén előfordul egy-egy tragédia. Berényi András haláláról az írók döntöttek. Azért szenvedett balesetet, mert így érdekesebb lett, lesz a történet. És úgy tűnik, hogy a nézettség alapján a nézők is egyetértettek ezzel" - kommentálta Kalamár Tamás producer. A napi sorozatból kiírt színész az [origo]-nak hosszabban is mesélt az utolsó napokról, a cikket itt találja.

Sok alapszereplő tűnt el a Barátok köztből, Jóban Rosszbanból. Kit hiányol leginkább? Írja meg!