Elmérgesedett a viszony D. Tóth Kriszta és az MTVA közt

Vágólapra másolva!
A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap közleményben reagált a hírre, miszerint D. Tóth Kriszta otthagyja a közmédiát.
Vágólapra másolva!

Pénteken beadta felmondását az MTVA-nak D. Tóth Kriszta, ezzel véget is ér a DTK Show a közszolgálati televízión. Miután a sajtó erről beszámolt, az MTVA közleményben tudatta, hogy vezetése hetek óta folyamatosan egyeztet D. Tóth Kriszta műsorvezetővel műsora folytatásáról és a közmédiában várható jövőjéről, de a jelek szerint mindhiába.

"Az MTVA sajnálatos és nem túl elegáns lépésnek tartja, hogy kiszivárgott a műsorvezető búcsúlevele, amelyet stábjának írt. Az MTVA tartja magát ahhoz a pénteki megállapodáshoz, hogy hétfőn - a D. Tóth Krisztával előre egyeztetett beszélgetés után - tájékoztatja a nyilvánosságot. Az MTVA úgy ítéli meg, hogy D. Tóth Kriszta a kiszivárogtatással a médián keresztül kívánt nyomást gyakorolni a döntéshozókra, és az sem kizárt, hogy esetleg egy másik televíziós csatornánál kívánja folytatni pályafutását" - áll a szövegben. D. Tóth Krisztával készült interjúnkat itt olvashatja.

Forrás: DTK Show