Otthagyja a köztévét D. Tóth Kriszta

Vágólapra másolva!
Az Index.hu úgy tudja, hogy beadta a felmondását az MTVA-nak D. Tóth Kriszta, így vége a DTK Shownak. A hírportál szerint a stábja nagy részétől már megváltak, és bele akartak szólni abba, kik szerepelhetnek a show-ban, ezért állt föl a műsorvezető.
Vágólapra másolva!

Pénteken beadta felmondását az MTVA-nak D. Tóth Kriszta, ezzel véget is ér a DTK Show a közszolgálati televízión - írja az Index.hu. A hírportál úgy tudja, D. Tóth Kriszta azért döntött úgy, hogy elhagyja az MTV-t, mert a közmédia vezetése túl sok ponton szólt bele a műsor szerkesztésébe, azt is meg akarták kötni, hogy kit hívhatnak meg.

Emellett az MTVA a csoportos létszámleépítés során elbocsátotta a show-műsort készítő stáb jelentős részét, és állítólag újabb kirúgásokra lehetett számítani, amelyek már érintették volna a DTK szerkesztőit, a stáb legfontosabb embereit is. Januárban a talkshow ismétlő adásait sugározza az M1, és egyelőre a közmédia hivatalosan nem jelentette be, hogy a tavaszi szezonban nem tér vissza a műsor - írja az Index.hu. D. Tóth Kriszta egyszer már felmondott az MTV-nél, 2011 februárjában a Híradó műsorvezetői székét hagyta ott.

A DTK megszűnéséről először 2011 decemberében röppentek fel pletykák, akkor a rossz nézettségre hivatkozva állítólag a közmédia akart megszabadulni a műsortól, de azóta jelentősen átalakították a show-t, és azóta már többször megverte a vele felváltva, ugyanabban az idősávban sugárzott Fábry-show-t. A DTK nézettsége még azonban így is csak átlagosan 4 százalék volt a kereskedelmileg fontos 18-49 év közötti korosztály, és 8 százalék a teljes lakosság körében.

Új: az MTVA reagált a hírre