Ákos és Zséda kell az X-Faktor mentori helyére

Kovács Ákos
Vágólapra másolva!
40 421 voks alapján Kovács Ákost és Zsédát látnák legtöbben az X-Faktor zsűrijében, legalábbis az [origo] tévérovatában messze rájuk szavaztak a legtöbben.
Vágólapra másolva!

Mint korábban megírtuk, Malek Miklós kilépett az X-Faktor-ból, háromévadnyi mentori munka után közölte, hogy neki ennyi volt, visszatér a popiparba, inkább él tovább Kaliforniában. Röviddel később az RTL Klub programigazgatója elmondta az [origo]-nak, hogy ezzel kapcsolatban több bejelentés is lesz: azt sugallta, hogy a formátum egyes elemeinek néha meg kell újulniuk, hogy minden jól működjön, így valószínű, hogy több mentort is lecserél az RTL 2013 őszére. (Velük a nyár elején meg kell egyezni, mert a castingfelvételek szeptemberben már képernyőn vannak.)

Forrás: MTI/Beliczay László

Tizenöt népszerű előadó közül lehetett választani, Ákos 10 526 szavazatot kapott, szavazó olvasóink 26 százaléka megnézné az X-Faktor zsűrijében. A második legkedveltebb Zséda lett, 6452 vokssal, 16 százalékkal. Utána következik Hajós András 13 százalékkal (bár ő a Csillag születik-ben zsűrizett, és nem feltétlenül szerencsés összemosni a két tehetségkutatót), majd Novák Péter (9,3%) és Pataky Attila (7,4%) következik a sorban. A Megasztár-ban korábban zsűrizett Pély Barna, az ő visszajövetelére 5,7% szavazott, majd 4%-kal jön Majka, 3,7%-kal Oláh Ibolya - a többiek 3,5 százalék alatt végeztek.