Szívműtét miatt kiírják a Barátok közt alaptagját

várkonyi andrás, vili bácsi, barátok közt
Vágólapra másolva!
A Barátok közt nézőinek egy időre nélkülözniük kell Vili bácsit, ugyanis Várkonyi Andrásra szívműtét vár. A színész most még forgat, de hamarosan kórházba vonul.
Vágólapra másolva!

A Barátok közt Vili bácsija hamarosan kényszerpihenőre vonul, mivel Várkonyi Andrásnál nemrég olyan érrendszeri problémát állapítottak meg, amit csak műtéti beavatkozás során lehet orvosolni. Így a színész hamarosan kórházba vonul. "Szívkoszorúér áthidalást végeznek majd rajtam. Annak ellenére, hogy ez komoly műtét, az orvosok megnyugtattak, hogy ez ma már rutinnak számító beavatkozás. Bevallom, egyáltalán nem számítottam erre a fejleményre, amikor azzal fordultam az orvosomhoz, hogy hamar elfáradok és nehezebben veszem ilyenkor a levegőt. A vizsgálatok kimutatták, hogy probléma van a szívembe vezető erekkel, és az egészségem érdekében a lehető legrövidebb időn belül meg kell operálni. Így már februárban kés alá fekszem. Remélem, hogy a rehabilitáció után már pár héttel folytathatom a munkát, de persze csak fokozatosan. Az első ijedségen már túl vagyunk, és bízunk abban, hogy gyorsan és eredményesen túljutunk ezen az időszakon"- mondta a színész az RTL Klubnak.

rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Kalamár Tamás producer várja vissza a színészt. "Az első és legfontosabb, hogy Várkonyi András minél hamarabb és egészségesen térjen vissza hozzánk. Az nem volt kérdés, hogy ebben a helyzetben mindent elkövetünk annak érdekében, hogy segítsük Andrást és ne kelljen a munkájára gondolnia. Mi rögtönk reagáltunk, és szabaddá tettük a karaktert, így András a lehető legrövidebb időn belül tud kórházba menni. Ez azt is jelenti, hogy amíg nem tér vissza, Vili bácsi nélkül lesz látható a sorozat, de hogy a távozása miként fog megtörténni, az most még maradjon titok. Gyógyultan várjuk vissza mindannyian!"

A színésszel hosszabb interjút olvashat itt.