Gyíkarcok az MTV-n

Vágólapra másolva!
Újabb sorozatot indított az MTV Hungary csatorna: a Gyíkarcok négy középszerű gimis srác csajozási próbálozásait és túlélési kísérleteit mutatja be.
Vágólapra másolva!

Három évad, tizennyolc rész készült a Gyíkarcok című brit komédiából, amely 2008 és 2010 közt futott Nagy-Britanniában. A sztorit Damon Beesley és Iain Morris írták, főszerepben pedig Will McKenzie (Simon Bird) és külvárosi haverjai láthatók. A szexuális témákhoz gyakran nyúló tinivígjátékot számos díjra jelölték és a számok sem voltak rosszak. Az első évadot 500 ezren sem követték, a másodikat egymilliónál is többen, a harmadik pedig kétszer is elért 3,7 milliós nézettséget, azaz innen nézve érthetetlen, miért lett vége: talán kiöregedtek a főszereplők.

Forrás: mtv hungary

Az MTV Hungary leírása szerint a középiskolások új kedvence lehet majd a széria: "Ki ne emlékezne azokra az arcokra középiskolából, akik képtelenek voltak beilleszkedni a menők klikkjébe, viszont túl jó fejek voltak ahhoz, hogy a ragyás lúzerek közé tartozzanak? Róluk szól a The Inbetweeners, ahol az új iskolába kerülő Will Mackenzie abban reménykedik, hogy kapott egy második esélyt a menők közé való felzárkózásra. Tervét hamar kettéhúzza az igazgatóhelyettes, aki három kicsit furcsa srác gondjaira bízza a fiút. A minőségi zülléssel és a szexualitással most ismerkedő fiúk mindent megtennének, hogy legyen végre barátnőjük, ehhez viszont az kéne, hogy a csajok egyáltalán észrevegyék, ők is a világon vannak." A sorozat itthon január 29-én rajtolt.

Forrás: mtv hungary