Letiltották az X-faktoros győztest Malek Andreáról

Malek Andrea, Voice döntő, Divat, Légy trendi
Vágólapra másolva!
Kocsis Tibor énekelt volna Malek Andrea koncertjén, a plakátokon is ott volt a neve, de az RTL Klub nem engedi az X-faktorosokat fellépni egy Voice-zsűritag koncertjén.
Vágólapra másolva!

Malek Andrea közelgő koncertjét a TV2 reklámozta, az énekesnő ráadásul a januárban véget ért Voice-ban zsűrizett, ezért nem engedte az RTL Klub felfedezettjét fellépni a művésznő koncertjén - tudta meg a Bors. "A zene világában nem létezik az a fogalom, hogy te a mi sztárunk vagy, mert itt mindenki mindenkié. Mi művészek vagyunk, a színpadon élünk. Kétségtelen, hogy fantasztikus megjelenési lehetőségeket kaphatunk a kereskedelmi tévéktől, de ezt a rivalizálást sohasem értem meg. Nem akartunk magunkra venni felcímkézett pólókat, csak énekeltünk volna egy jót" - mondta a lapnak Malek.

Fotó: Hajdú D. András [origo]

Schiwert-Takács László, aki az X-Faktor kreatív producere is volt, annyit tett hozzá, hogy két csatorna tehetségkutatóinak felfedezettjei eddig sem léphettek fel együtt. "A Rolex és a Timex sem egy vitrinben kínálja az óráit. A művészet legnagyobb tiszteletben tartása mellett: ez üzleti döntés" - közölte.

Malek Andreával készült interjúnkat itt olvashatja.