Nem adják el az Éjjel-nappal Budapest lakását

éjjel-nappal budapest
Vágólapra másolva!
Az IKO a tévécsatorna számára egy Margit-körúti ingatlanban forgatja az Éjjel-nappal Budapest című sorozatát, de a lakást a tulajdonos meghirdette eladásra. A produkció szerint opciós joguk van, tovább bérelhetik a lakást.
Vágólapra másolva!

"Ez az ingatlan most lekerült a palettáról, a bérlő ugyanis sérelmezte, hogy úgy kínáljuk eladásra, hogy érvényes bérleti szerződésük van rá. Ha jól tudom, fél évre szól a bérleti szerződés, és valamikor októberben írták alá, azaz májustól lehet ismét aktuális a hirdetés. Tudomásom szerint a bérlőnek nincs opciós joga, hogy meghosszabbítsa a megállapodást" - magyarázta a megkérdezett ingatlan­ügy­nök a Bors megkeresésére. A lakást meg sem lehet mutatni, hiszen napi 10-12 órát forgatnak benne.

A műsor kreatív producere, Herman Péter a lapnak elmondta, hogy tart még a türelem. "Szép lassan rá fogunk találni a nézőinkre, ők pedig a műsorra. A lakással kapcsolatban pedig annyit, hogy a történet szerint vannak olyan pontok, amikor Joe - aki a forgatókönyv szerint a lakás tulajdonosa - úgy dönt vagy dönthet, hogy eladja az ingatlant. Az egyébként biztos, hogy a bérleti szerződéssel nem lehet gond, opciós jogunk van."

Herman Péterrel készült hosszabban interjúztunk, itt tudhat meg kulisszatitkokat a lakásról, a szereplők kiválasztásáról.

Fotó: Mudra László [origo]