Szulejmán sikeresen támadja Magyarországot

szulejmán
Vágólapra másolva!
A Szulejmán című török sorozat február 27-i részében a címszereplő az egykori Magyar Királyság ellen vonult, ezzel nyert is műsorsávjában a Sherlock és Watson amerikai széria ellen.
Vágólapra másolva!

"Megkezdődik Szulejmán hadjárata. A szultán Buda helyett a Magyar Királyság déli erősségét, Nándorfehérvárt tűzi ki célpontnak" - áll a Szulejmán című török sorozat február 27-i részének leírásában. Az RTL Klubon vetített széria fordulatai valamivel jobban izgatták szerda este a magyar nézőket, mint egy menő krimi, mert Szulejmán a kereskedelmi célcsoportban 21,1 százalékkal nyert, a nagyjából ellene futó TV2-es Sherlock és Watson című széria pedig 17,7 százalékkal alulmaradt.

Forrás: RTL Klub

Az Éjjel-nappal Budapest úgy tűnik, hogy időközben erőre kapott, szerdán már a Fókusz-nál is jobb közönségarányt ért el, 21,7 százalékkal ment, ami nem rossz főműsordiőben (reklám nincs az epizódban, így nem kapcsolgatnak el a nézők). A TV2-nél A 40 milliós játszma visszahozása volt jó ötlet, legalábbis egyelőre szépen hoz, szerdán kerek 20 százalékos közönségarányt ért el a kvíz.

Olvasnivaló: 30 évvel öregítette a magyar királyt a a sorozat