Novodomszky Évának jót tett A Dal

novodomszky éva
Vágólapra másolva!
Az Ipsos újabb kutatása alapján a televíziós személyiségek közül az egyik legkedveltebb Novodomszky Éva lett, aki a többi között A Dal című hatrészes műsor háziasszonya volt.
Vágólapra másolva!

Az Ipsos médiabrandeket és médiaszemélyiségeket vizsgáló kutatássorozata a MediaBrandTrack, havi rendszerességgel méri különböző elsősorban televíziós műsorok és személyiségek ismertségét és szimpátiáját a hazai 15 évnél idősebb lakosság körében. Az országos, havi 1046 fős kutatás - 2012 októberétől 2013 februárjáig - áttekintett eredményei alapján azt látható, hogy az M1-en véget ért Eurovíziós Dalverseny válogatóműsora, A Dal is bekerült a legkedveltebb műsorok közé a nézői megítélés alapján. A kutatás során mért televíziós személyiségek közül az egyik legkedveltebb Novodomszky Éva lett.

Forrás: MTI

A kutatás során az is felmérésre került minden műsor esetében, hogy a nézők szerint mennyire illenek/ passzolnak az egyes műsorok az adott televíziós csatornákhoz. Ebben a kérdésben jól teljesített A Dal, a műsort nézők 83%-a szerint illik ez a műsor az M1-hez. Az Ipsos mérése nem egyezik a Nielsen nézettség mutatóival, mert előbbinél olyan műsorok is ott vannak a top 10-ben, amelyek nézőszámban nem tudnak odaférni: ilyen a most épp pihenő Maradj talpon! vagy a szintén MTV-s Gasztroangyal, netán az M1-es Híradó Reggel.