Már reggel kezdi a csatát az RTL Klub

RTL Klub reggeli műsor főzőcske, Ada
Vágólapra másolva!
Indul a 8:08 - Minden reggel az RTL Klubon: március 11-től hétköznaponként 8 óra 8 perckor Teszári Nóra és Somogyi Zoltán műsorvezető párosa köszönti a nézőket.
Vágólapra másolva!

A válság elmélyülése után vonult vissza többé-kevésbé az RTL Klub a reggeli műsorsávból, jelezve, hogy a csökkenő reklámbevételek miatt kénytelen a sokkal több nézőt hozó főműsoridőre koncentrálni. A Mokka már akkoriban is erős volt, de a Reggeli megszüntetése után egyértelműen piacvezető lett a sávban a 18-49-es célcsoportnál, főleg azért, mert az RTL japán rajzfilmekkel, ismételt hírműsorral és a sokszor nem is élőben adott Csak csajok-kal volt a képernyőn reggelente.

A 8:08 - Minden reggel című magazinműsor március 11-én indul, hétköznaponként lesz képernyőn. Teszári Nórával és Somogyi Zoltánnal rajtol, előbbit főképp az MTV-n láthatták a nézők, utóbbi hosszú ideje rádiózik, vezette egykor az Aktív-ot, illetve A kiválasztott című show-t, amelyben mentalistának hívott magyar bűvészek próbálták lenyűgözni Uri Gellert, váltakozó sikerrel. A műsor előtt animációs filmek és az RTL II késő esti híradójának ismétlése lesz, a 8.08 egyik célja pedig nyilvánvalóan az, hogy a nyolc utáni sávban átvegye a vezetést.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

"Számos kutatást végeztünk, és ezek mind azt mutatták, hogy jelentős réteg várja egy neki megfelelő reggeli tévéműsor születését" - mondta Lang Barbara, az IKO Sales House vezetője, aki szerint a műsor túllép a megszokott sémákon és mind a témáknak, mind a műsorvezetőknek köszönhetően az eddigieknél szélesebb nézői réteget érhet el, vagy akár újakat kapcsolhat be a televíziózásba. "Naprakész információkat kaphatnak közéleti, egészségügyi, gyermeknevelési, párkapcsolati, vagy éppen a szépségápolással, divattal kapcsolatos témákban. A stúdióban naponta elismert szakértők segítenek majd tájékozódni az élet különféle dolgaiban, megkönnyítve ezzel a hétköznapok döntéseit. Ez egy olyan nézőközönség, amellyel érdemes számolni" - tette hozzá.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

A napindító magazinban minden reggel 9 óra 20 perctől Mautner Zsófi diplomatából lett gasztroblogger jelentkezik Ízes élet című blokkjával. Az Ízes élet után 9 óra 40 perctől a Reflektor magaziné és a televíziózáshoz három év szünet után visszatérő Pintér Adrienné, Adáé a képernyő. A második képen Somogyi Zoltán.