Arcot cserél egy Jóban Rosszban-szereplő

jóban rosszban
Vágólapra másolva!
Kockázatos átalakítást vállalva fekszik műtőasztalra Varga Balázs: a szappanoperában feltűnt karakter emberi arcvonásait szeretné visszanyerni súlyos balesete után a komplikált plasztikai korrekcióval. Lehet, hogy Száraz Dénes arcával látja viszont a tévéző?
Vágólapra másolva!

Egyedi sebészi beavatkozást mutatnak a sorozatban: Varga Balázs arca motorbalesete során teljesen szétroncsolódott, és úgy dönt, sebészkés alá fekszik, hogy visszanyerje emberi vonásait. A Jóban Rosszban orvosszakértője elmondta, hogy az adott jeleneteknek már az első ötletelések után készül egy orvos szakmai kidolgozása. "Közös megegyezés alapján igyekszünk minél élethűbben felépíteni a történéseket, sokszor vannak azonban kisebb csúsztatások, például a gyógyulás idejét tekintve, hiszen a sorozatban pörögnek az események. Ráadásul egy ilyen komoly plasztikai műtét a valóságban több lépcsőben történik, mivel egy arcrekonstrukciós műtét a plasztikai sebészet csúcsa, így kiemelt fontosságúak a finom mozdulatok, így erre különösen nagy hangsúlyt fektettünk. Persze előkerül a véső is, de a paraván takarásában ebből a nézők nem láthatnak majd túl sokat, hiszen azért nem magán a műtét részletein van a fő hangsúly. A valóságban egyébként ritka, hogy egy hasonló baleset után valaki tökéletesen visszanyerje az arcvonásait, de vannak kivételek" - árulta el Dr. Ketskés Norbert.

Forrás: tv2

Szolnoki Tibornak nem mindennapi kihívást jelentett Dr. Wágner bőrébe bújni. "Ez a karakter egy olyan figura, aki a szakmáját művészi szinten űzi, és minden egyes feladat egy újabb kihívás számára, akárcsak egy színész számára egy-egy új szerep, így hamar összhangba kerültem vele" - emlékezett a plasztikai sebészt alakító színész.

A Jóban Rosszban következő epizódjaiból hamarosan kiderül, hogy mi rejlik a kötés alatt és hogyan fest Varga Balázs a műtét után - közölte a produkció. Mivel Nagy Tamás producer már korábban jelezte, hogy a korábban Tamás atyát alakító Száraz Dénes március során tér vissza a sorozatba, "hihető és eredeti módon", tippünk szerint a műtét után az ő arcával él tovább a figura.