Latexruhás modellel jöttek vissza Bodzásék

aktív
Vágólapra másolva!
Egyelőre nem tér vissza a Bűnök és szerelmek, de a szereplőkkel foglalkozik az Aktív.
Vágólapra másolva!

Napi sorozatot nem túl szerencsés ötlet pihentetni, hacsak nem nagy nyári leállás vagy karácsonyi-újévi szünet van, ugyanis a nézőbázis megcsappanhat többhetes leállás alatt. A Bűnök és szerelmek nem hozott túl jól a TV2-nek, 16-17 százalék körül teljesített műsorsávjában, de a csatorna behozta inkább a 40 milliós játszmá-t, hátha jobb közönségaránya lesz. Rákóczi vetélkedőjének volt is pár jobb napja, de kedden például 17,7 százalékkal ment, kikapott a Fókusz-tól, tehát akár vissza is lehetne hozni a napi sorozatot.

A forgatás folytatódott, ismert szereplőt is bevontak a letartóztatott amatőrszínész helyett, de a csatorna mégsem hozza vissza egyelőre a szériát. Kérdésünkre a TV2 kitérő választ adott: "Már forognak az új epizódok, a Bűnök és szerelmek vissza fog térni a képernyőre. További konkrétummal egyelőre nem tudunk szolgálni."

Forrás: tv2

Az intézetben felnőtt gyerekek újabb csibészségeit, a külvárosi pénzbehajtók akcióit tehát láthatja még a TV2 közönsége, csak a visszatérés dátuma nem ismert. Az Aktív mindenesetre azon ügyködik, hogy Bodzásékat ne felejtse el teljesen a néző, mert a március 12-i adásban ott pózoltak a fivérek egy különféle fétisruhákba bújt modell mellett, látszólag mindenféle ok nélkül. Larion Zoé amúgy volt már a TV2-n, az Édesnégyes című műsorban félmeztelenül próbálta elcsábítani Majkát, a csatornát büntette is az ORTT.