Nehezen találták meg az új Jézust

a biblia history channel-tévésorozat
Vágólapra másolva!
Hatalmas siker A Biblia című történelmi sorozat a History Channelen, de a készítők nem sokáig nem találtak megfelelő embert Jézus szerepére.
Vágólapra másolva!

Óriási siker A Biblia című történelmi sorozat a History Channelen, a Lifetime-on és más platformokon legalább ötvenmillióan néztek bele a március 3-én rajtolt szériába a Yahoo TV szerint. A készítők, Mark Burnett és Roma Downey sokáig keresték a megfelelő színészt az egyszerre erős, karakteres, de egyben szelíd és szerény Jézus szerepére.

Forrás: history channel

A készítők elmesélték, hogy vészesen fogyott az idő, már javában zajlottak az előkészületek, de még nem volt meg az új Jézus. A stáb már imádkozott is, hogy megleljék, és hat héttel a forgatás kezdete előtt még még nem találtak tökéletes megoldást.

Diogo Morgado lett végül a befutó. "Meghívtuk őt a házunkba. Amikor megérkezett, és az ablakon át megláttam, hogy közeledik a kerti ösvényen, hátrafordultam a férjem felé, és közöltem, hogy ő az, megtaláltuk Jézust!" - emlékezett Roma Downey. A portugál színész 14 évesen került először reflektorfénybe, gyerekmodellként dolgozott, a történelmi szériában a március 17-i részben bukkan fel először.