Feladta a versenyt A Nagy Duett egyik párosa

Vágólapra másolva!
Csézy nagymamája hetek óta kórházban volt, a napokban elhunyt. Nagyon közel állt az énekesnőhöz, akit lelkileg megviselt a haláleset, azt mondta, nem tudna tovább bolondozni a zenés show-ban.
Vágólapra másolva!

"A nagymamám hetek óta kórházban volt, combnyaktörés miatt került be, de időközben kapott egy kétoldali tüdőgyulladást, ami miatt nagyon rossz állapotba került, és már nem tudott tovább küzdeni" - mesélte a Blikknek Csézy, aki Gesztesi Károllyal párban esélyes volt a végső győzelemre is. Gesztesi szólóban marad, vasárnap este az Egyedül nem megy című számmal nyitja majd meg a műsort.

"A produkció osztozik Csézyvel a gyászában, természetesen megértettük, és támogattuk a kérését. Nekünk, műsorkészítőknek ugyanakkor hamar reagálnunk kellett a helyzetre. Hogy ez pontosan mit jelent, hamarosan bejelentjük, annyit azonban már elöljáróban el kell mondanunk, hogy mivel a versenyhelyzet megváltozott, a szavazást 20-án éjféltől huszonnégy órára lezárjuk, és a legutóbbi adástól érkező szavazatok árát jóváírjuk" - nyilatkozta Illés Gabi producer a lapnak.