Visszatér egy kiesett páros A Nagy Duett versenyébe

a nagy duett, szulák, papp
Vágólapra másolva!
A SuperTV2 zenés show-jába a már kiesett a páros tér vissza, amely Csézy és Gesztesi szerencsétlen visszalépése előtt a legtovább jutott: Szulák Andrea és Papp Gergő újra dalol vasárnap.
Vágólapra másolva!

"A Nagy Duett a TV2-csoport saját fejlesztésű műsorformátuma, melynek a szabályait 2011-ben úgy rögzítettük, hogy abban az esetben, ha egy páros valamiért abbahagyja a versenyzést, annak a már kiesett duónak kell visszatérnie, amelyet a nézők a legtovább juttatták szavazataikkal. Ez alapján vasárnap Szulák Andrea és Papp Gergő lép újra A Nagy Duett színpadára. Rájuk és a többi versenyben lévő párosra csütörtök éjféltől újra lehet szavazni" - árulta el Illés Gabriella, a műsor producere.

Mint korábban megírtuk, Csézy nagymamája hetek óta kórházban volt, combnyaktörés miatt került be, de időközben kapott egy kétoldali tüdőgyulladást is, amit már nem bírt leküzdeni a szervezete. A gyász miatt az énekesnő lemondta a fellépést, noha Gesztesi Károllyal párban esélyes volt a végső győzelemre is. Utóbbi szólóban marad, vasárnap este az Egyedül nem megy című számmal nyitja majd meg a műsort.

Forrás: super tv2