Visszatérhet a Jóban Rosszban pár szereplője

liptai
Vágólapra másolva!
Brózik Klára, Liptai Claudia és Szikszai Rémusz felbukkanása sem kizárt a TV2 sorozatában.
Vágólapra másolva!

A nézettség volt már sokkal jobb is, mint mostanában: a múlt héten a legnépszerűbb Jóban Rosszban epizódot 908 ezren látták, ezzel a teljes lakosságnál 15. lett - szemben a Barátok közt-tel, amely vezeti a listát, 1 millió 588 ezre nézővel. A Jóban Rosszban a 18-49-es célcsoportban sem sokkal acélosabb, a legnézettebb adása 17 százalékos közönségaránnyal futott, olyan sorozatok is megelőzik, mint az RTL-es Szulejmán vagy A zöld íjász. De mit tud tenni a széria, hogy teljes lakosságban újra 1,2 millió környékére, célcsoportban pedig 20 százalék fölé vigye a nézettséget?

"Rólam már mindenki tudja, egy-egy karaktert, ha úgy kívánja a sorozat, gond nélkül kiíratok, nem számít, ki milyen régóta látható. A legfontosabb, hogy izgalmas legyen a történet. Elég sok szereplő távozott az elmúlt években, és vannak közöttük szép számmal, akik visszaírhatók. Nem titkolt szándékunk volt már a kiírásukkor is, hogy egy-egy karaktert visszahozva újabb bonyodalmakat tudjunk generálni" - mondta a Blikknek a producer, Nagy Tamás.

Forrás: tv2

"Alexa például régóta kómában fekszik, Pongrácz doki pedig, úgy tűnik, megtalálta a boldogságát Mónika nővér mellett, így kezd lassan túl idilli lenni a hangulat. Vagy felhozhatom akár Csillagkút rosszfiúját is, Várnagy Elődöt, akinek a holttestét nem találták meg, de Brózik Klári is hazajött már New Yorkból. Egyet biztosan ígérhetek, a nézőink nem unatkoznak majd" - tette hozzá.

Jóban Rosszban-szereplők vannak a legszebb színésznők között is - szavazzon rájuk!