Anikó és Lali már Berényiéket fenyegeti

éjjel-nappal budapest
Vágólapra másolva!
A 18-49-es célcsoportnál második az Éjjel-nappal Budapest, hajszállal maradt csak le a Barátok közt-től. Az idősebbek is nézik a folyton ordibáló fiatalokat, mert a teljes lakosságban harmadik a dokureality, közel 1,3 millió követővel. Heti nézettség.
Vágólapra másolva!

Teljes lakosság

A teljes lakosságnál közel 16 százalékos közönségaránnyal az RTL Klub nyerte a hetet, 13,8 százalékot ért el a TV2, közel 9-et az M1, a Film+ pedig könnyen lenyomta az új tavaszi műsorait még rejtegető Viasat3-at és a Cool tévét.

1 millió 547 ezer tévéző elég volt a Barátok közt-nek, második lett az RTL-es Híradó, harmadik az Éjjel-nappal Budapest, azaz látványosan jön fel Joe, Lali és a társaságuk: a sokat ordibáló ifjakat a legnézettebb estéjükön 1 millió 273 ezren követték, ami nagyon szép az első két héthez képest is. A TV2 csak a Tények-kel és a Napló-val véteti magát észre a top 10-ben, de házon belül még a Családi titkok is megelőzte a 13. helyre csúszott Jóban Rosszban-t. Úgy tűnik, Tamás atya visszahozatala (illetve a színész reaktiválása új karakterben) nem hozta meg a gyógyírt a klinika népének.

Kereskedelmi célcsoport

A fiatalabb nézőknél sem sokkal derűsebb a kép a TV2 számára, mert a tízes listán csak két helyet csípett meg a csatorna: a kilencediket és a tizediket. A 18-49-es kategóriában még vezet a Barátok közt, de ha marad ez a trend, akkor az Éjjel-nappal Budapest lesz a listavezető hamarosan, ugyanis már most a második helyen állnak a budai ingatlanban tivornyázó huszonévesek, mindössze 31 ezer (ötven alatti, felnőtt korú) nézővel gyűjtött többet Berényi Miklós, mint Nádai Anikó.

Az ötven alatti felnőtteknél 16 százalékkal nyert az RTL Klub, 12,5-öt jegyzett a TV2, a Film+ pedig szokatlanul erős volt, 6,33 százalékkal zárt. Ezzel verte az M1-et, amely 4,6-ot írhatott fel, de a Cool tévét és a Viasat3-at is. Utóbbi a héten indít pár új, magyar műsort, rá is fér, mert a hatodik hely és a 3,2 százalék nem egy impozáns eredmény egy olyan tévétől, amely sokáig stabilan a harmadik volt.

Top 20, teljes lakosság

Forrás: nielsen

Minden műsor a legnézettebb adásával szerepel
Forrás: Nielsen