Tóth Gabi: Mindig megosztó személyiség voltam

tóth gabi
Vágólapra másolva!
A Szombat esti láz-ból kiesett volt megasztáros szerint mindenki jellegzetes egyéniség a show-ban, de mivel őt sokan nem szeretik, benne volt a pakliban, hogy épp a finálé előtt esnek ki. Alázatra és fegyelemre tanította a műsor.
Vágólapra másolva!

"A teljesítményünk, a pontok alapján többet vártunk. Mindenesetre nagyon sok mindenre megtanított a műsor: korábban az energiáimat nem tudtam beosztani. A tánc megtanított arra, hogy fegyelmezettnek kell lenni, mindent szépen fel kell építeni" - magyarázta az RTL Klub reggeli műsorában.

Egész nap érezte, hogy kieshetnek, tudtam, hogy bárki búcsúzhat. "Mindenki egy karakter a show-ban, én pedig mindig megosztó személyiség voltam. A táncban viszont végre meg tudtam mutatni önmagamat, mert a bulvársajtó nem engedi feltörni az igazi személyiséget. Markó Robival remek volt együtt dolgozni: nagyon kemény időszak volt, napi öt órát táncoltunk. Ügyesen rám formálta az összes táncot, amit sikerült elsajátítani. Tiszteltük egymás munkáját" - tette hozzá.

Forrás: rtl klub, bársony bence

Markó szerint a rossz forgatókönyvek közül még ez volt a legjobb, sokkal jobban fájt volna nekik kiesni az elején, mint a döntő kapujában. "Fantasztikus volt Gabival dolgozni, nagyon profi és alázatos, ami fontos" - hízelgett partnerének.

Néznivaló, képek: Szombat esti láz a kulisszák mögött