Ítélet az Alekosz-perben: a VV4 győztese elbukta a lakását

VV alekosz
Vágólapra másolva!
A bíróság Nagy Alekosz szerződésszegését állapította meg április 18-án délután: a Való Világ 4 megnyeréséért kapott lakást vissza kell adnia az elsőfokú döntés alapján.
Vágólapra másolva!

Döntött a bíróság a hosszú ideje húzódó RTL Klub kontra Nagy Alekosz perben: első fokon szerződésszegést állapított meg, ennek értelmében Alekosznak a perköltség egy részét kell kifizetnie, és a lakást vissza kell adnia a csatornának, de az autót megtarthatja - értesült az [origo] RTL-es forrásból. A kétszemélyes luxusutat is elbukta a realityszereplő, de a három tételből egyértelműen a budapesti lakás éri a legtöbbet. A csatorna kérdésünkre még nem kívánta megmondani, hogy fellebbez-e, vagy elfogadja a döntést.

Mint ismeretes, Nagy Alekosz az RTL Klub szerint szerződést szegett azzal, hogy 2011 őszén átment a TV2-höz, és részt vett a TV2 valóságshow-jában, az ÖsszeEsküvők-ben. A csatorna pert indított, hogy visszakapja a nyereményként átadott autót és lakást - miután beszüntette a havi egymillió forintos apanázs kifizetését is (a reality győztese 12 hónapig kapta volna a pénzt, az átigazolással öt-hat milliót biztosan elbukott.) Az első meghallgatás 2012 április 23-án volt.

A lakásra igényt tartana a valóságshow második helyezettje is - erről itt olvashat többet.

Forrás: RTL Klub

Ajánlat: Alekosz és a sakktábla