Vágólapra másolva!
Meglehetősen gyengén zárt a Vörös özvegy című sorozat első évadja az USA-ban, kétséges a széria jövője. Itthon május 17-én kezd.
Vágólapra másolva!

A gyenge nézettség miatt elképzelhető, hogy a Vörös özvegy nem kap folytatást az ABC-től - írta a Zap2it. A sorozat epizódjai átlagban 5,5 milliós nézettséggel mentek, 1,1 százalékos rating mellett a 18-49-es célcsoportban, de valójában folyamatosan esett az érdeklődés. Egy széria premierje mellett az évadzáró szokott jelentősebb nézettséget generálni, de ebben az esetben a 3,47 milliós búcsú egyben mélypont is, ami semmi jót nem jelent.

A széria itthon még el sem indult, május 17-én rajtol az AXN-en. Az alapsztori szerint a háziasszony Marta Walraven Észak-Kalifornia egyik kertvárosában éli gondtalan, hétköznapi életét. Kényelemes otthonában szerető férj és három remek gyermek veszi körül. Ám az idill tökéletes álcája mögött sunyi titkok vannak, Marta apja, testvére és férje illegális üzletekkel keresnek pénzt. Amikor Marta férjét meggyilkolják, és az FBI megpróbálja az asszonyt besúgónak beszervezni, a nő élete pedig megváltozik. A képen Radha Mitchell, a főszereplő.

Forrás: axn