Mocorog az M1, halovány a Viasat3

nézettség
Vágólapra másolva!
Sokba kerül ugyan, de remek nézettséget hoz az M1-nek a Forma-1, a legutóbbi futamot 1 millió 108 ezer magyar tévéző látta (arról nincs adat, hányan aludtak alatta). A kisebb tévék közül a Viasat3 nem tudott kitörni, új műsorai ellenére is maradt hatodik.
Vágólapra másolva!

Teljes lakosság

A 16,6 százalékot szerzett RTL Klub nyerte az év 19. hetét, 1,6 százalékpontot vert ezzel a TV2-re. Az M1 10,3 százalékot ért el, javítva korábbi eredményein. Közel 1,5 milliós eredményével a Barátok közt nyerte a hetet, jól tartja magát Az ének iskolája, amely 1 millió 374 ezer tévézőt szórakoztatott szombat este. Továbbra is remek számokat hoz az Éjjel-nappal Budapest, legerősebb estéjén közel 1,2 millió honpolgár figyelte Marci és Rita vergődését.

18-49

A fiatalabb nézőknél az RTL Klub 16,9 százalékot vitt, a TV2 13,2-vel lett második. A Film+ kerek 6 százalékkal lett harmadik, megverve az M1-et (5,9%) a Coolt (4,8%) és a Viasat3-at (3,7%). A kereskedelmi célcsoportban az első négy helyet elvitte az RTL Klub: az Amikor megállt a Föld című film lett a hét nyertese, de a negyedik helyre is film került (Másnaposok). A két amerikai alkotás közé két hazai sorozat került, a Barátok közt és az Éjjel-nappal Budapest. Érdekesség, hogy a TV2 csak a nyolcadik helyet csípte meg a célcsoportban a gyerekes tehetségkutatóval, ellenben a közmédia egyes csatornája elvitt egy ötödik helyet a Forma-1-gyel.

Top 20, teljes lakosság

Forrás: nielsen

Minden műsor a legnézettebb részével szerepel.
Forrás: Nielsen Közönségmérés