Vujity Tvrtkón keresztül üzent a káromkodásért kirúgott Szebeni

Sztárok, Ismét vezető csatornán tűnt fel az egykori Aktívos, Szebeni István
Vágólapra másolva!
Mivel saját oldala nincs, kollégája, Vujity Tvrtko profilján búcsúzott a nézőktől az MTVA-tól elbocsátott híradós, Szebeni István.
Vágólapra másolva!

Mint korábban megírtuk, az MTVA elbocsátotta állásából Szebeni Istvánt, aki egy éjszakai Híradó-ban káromkodott. Noha az adás felvételről ment, a szövegét benne hagyták - az előzményekről itt olvashat.

Szebeni most egy TV2-es kollégája oldalán búcsúzott a nézőktől. "Kiment a kezemből a lábamból az erő. Egy hete keresem a válaszokat, amelyek nincsenek. Hibáztam, de nem vétkeztem. Megkaptam a felmondásomat, május 15-től, azonnali hatállyal. Aki ismer, pontosan tudja, hogy a fél nyolcas híradó volt az álmom. 2013. január 7-én vezethettem először, még az adásmenetet is hazahoztam, megőriztem. Hihetetlen,hogy egy csapásra minden összeomlott" - írja.

"Nem tudom, hogyan köszönjem meg mindazt a temérdek, megszámlálhatatlan sok jót, támogatást, biztató szavakat, érintéseket, öleléseket, tekinteteket, amelyeket kaptam. Ezért írom ezt a levelet Tvrtkon keresztül, talán így elérhetek mindenkihez. Köszönöm a kollégáimnak, innen és más csatornákról, köszönöm a nézőknek, rádióhallgatóknak, határainkon belül és túl" - áll még a szövegben.